Com es fa la no presencial d’un curs de MAT

Un curs MAT té 50 hores no presencials.

Aquestes són les activitats que s’haurà de fer, amb la durada i la data d’entrega:

1. En la sessió d’analisi de realitat: ELS DONAREM 5 ENQUESTES A CADASCÚ. LA PRESENTARAN A LA CLASSE A LA SEGÜENT SESSIÓ DE PROJECTE. equival a 5h.

2. En la sessió d’objectius de projecte: QUEDARAN FORA DE CLASSE i GENERAR LES LÍNIES D’ACTUACIÓ I ELS OBJECTIUS DEL SEU PROJECTE. LA PRESENTARAN A LA CLASSE A LA SEGÜENT SESSIÓ DE PROJECTE. equival a 5h.

3. En la sessió de metodologia: QUEDARAN FORA DE CLASSE I ACABARAN LA METODOLOGIA. LA PRESENTARAN A LA CLASSE EN LA SEGÜENT SESSIÓ DE PROJECTE. equival a 5h.

4. En la sessió de d’activitats: QUEDARAN FORA DE CLASSE I ACABARAN LES DOS LLISTES D’ACTIVITATS. LA PRESENTARAN A LA CLASSE EN LA SEGÜENT SESSIÓ DE PROJECTE. equival a 5h.

5. En la primera sessió: QUEDARAN FORA DE CLASSE I ACABARAN EL PDF DE PROJECTE. EL PRESENTARAN A LA CLASSE EN LA ÚLTIMA SESSIÓ DE CURS. equival a 5h.

6. en la primera sessió: ES PREPARARAN UNA DINÀMICA O JOC PER A TOTA LA CLASSE. LA FARAN A LA CLASSE EL DIA QUE ELS TOQUE. equival a 5h.

7. En la primera sessió: VEURAN UNA PELI D’UN LLISTAT ENTREGAT I PREPARARAN UNA FRASE DE LA PELI EN UNA CARTOLINA. LA PENJARAN A CLASSE ABANS DEL FINAL DE CURS. equival a 5h.

8. En la primera sessió: LLEGIRAN UN LLIBRE D’UN LLISTAT ENTREGAT I PREPARARAN UNA FRASE SLOGAN EN UNA CARTOLINA. LA PENJARAN A CLASSE ABANS DEL FINAL DE CURS. equival a 15h.

¿Te ha resultado útil??

0 / 0

Deja una respuesta 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *